Det har varit en omtumlande vår och är fortfarande en oviss tid – så nedanstående information skrivs med reservation för ändrade förutsättningar och rekommendationer från myndigheter och förbund. Läs även mer om våra riktlinjer och rekommendationer på sidan om CoVid-19. Vår träning har varit inställd och till viss del flyttad utomhus under våren/sommaren. Så även om vi kör igång enligt schemat så kommer det att vara minst lika viktigt att följa de instruktioner och rekommendationer som sätts upp – samtidigt som en god kondition stärker immunförsvaret så det är av stor vikt att hålla sig i form!

Terminsstart

Terminen startar, åtminstone med informationen vi har nu; veckan som inleds 17/8 (v34). Schemat håller på att uppdateras här på hemsidan men i grunden kommer det att se likadant ut som förra terminen.

 • Måndagar: Ju-jutsu Ryu och Brasiliansk Ju-jutsu (bjj)
 • Tisdagar: Sport Ju-jutsu (även för ungdomar) och Aikido
 • Onsdagar: Judo, Brasiliansk Ju-jutsu (bjj) och Ju-jutsu Ryu
 • Torsdagar: Sport Ju-jutsu, Kick & box samt Aikido
 • Lördagar: Systema
 • Söndagar: Sport Ju-jutsu/BJJ, Systema ungdom och BJJ barn- och ungdom

Teaser – Öppet Hus!

Vi kommer att ha ett öppet hus söndagen den 16/8 klockan 14 – välkommen förbi och titta på våra stilar och prata med våra instruktörer/utövare om du är nyfiken på hur kampsport och självförsvar stärker din kropp och knopp! Vi har träning för de flesta behov – du vet väl att kampsport bidrar i hög grad till ökade endorfin-nivåer – bland annat 😉

Mer info om detta event kommer att finnas på Facebook och Instagram – passa på och följ och dela information; ju fler vi är desto roligare…

HyperFocal: 0

Dessa effekter kan kampsportsträning ge:

 • Kondition
 • Smidighet
 • Fettförbränning
 • Styrka
 • Kroppskontroll
 • Bättre självkänsla
 • Endorfiner och glädje

Vilka stilar kan man träna och vad innebär de?

Vi erbjuder 6 st olika stilar att välja mellan ELLER att träna allihop om du vill! De ingår i träningsavgiften 🙂

Aikido, Brasiliansk Ju-Justu, Judo, Ju-jutsu Ryu, Kick & Box, Sport Ju-jutsu samt Systema. Läs om alla stilarna på samlingssidan – där finns även youtube-klipp från tidigare uppvisningar.

Väl mött – vi ses på mattan!