BLI MEDLEM/TRÄNA

KOM!

Knatteträning (6-9 år)

Ungdomsträning (10-14 år)

Vuxenträning (+15 år)

från

900kr

Vi vill göra det så enkelt som möjligt med våra prissättningar – nedan finns de tre varianter som gäller. Vi är även en ideell klubb som gör vårt yttersta för att minimera extrakostnader eller nedlagd tid för föräldrar – inga stödköp, schemalagd tid i caféet eller fösäljning av lotter…

 

Medlemsskap

I våra terminsavgifter ingår träning i alla våra stilar och du är alltid försäkrad via Riksidrottsförbundet/Budo & Kampsportsförbundet - varför det är superviktigt att din tränings- och medlemsavgift är betalad.

Betalning sker, efter fakturautskick, till Musubi Dojos bankgiro eller via Swish.

  • Bankgironummer: 5221-9045 
  • Swish nr: 123 557 34 07

I meddelandefälten ska följande anges:

  • Medlemmens namn
  • Medlemmens personnummer
  • Fakturanummer om så finns
  • Om inbetalningen avser vuxen eller barn/ungdom
  • Gärna vilken (huvudsaklig) stil som tränas (Aikido, Judo, Ju-Jutsu, Sport Ju-Jutsu eller Systema)

Vi är en idell förening så alla intäkter går endast till utövarna/medlemmarna och aktiviteter inom ramen för klubbens verksamhet!

Till skillnad från mycket föreningsverksamhet med barn- och ungdomar så försöker vi minimera krav på föräldrars och utövares insatser som stöd. Våra avgifter är därför direkt anpassade till att täcka de kostnader vi har. Mycket av det löpande underhållet sköter vi själv för att hålla nere kostnaderna. Därför kan vi hålla lägre avgifter samt låta dig som föräder och utövare vara delaktig endast vid mer sociala sammankomster - utan krav på insatser (sälja lotter, matpaket eller liknande). 

knatteträning

Vi har knatteträning (6-9 år) i Judo och Ju-jutsu Ryu och all träning baseras på rörelseglädje med mycket fokus på lek, där viss grundläggande teknikträning byggs in. Det är ibland många barn på mattan men alla har roligt och det baseras på mångårig erfarenhet, lek och lite allvar (respekt) - ett sätt att hålla intresset uppe i kombination med att lära sig momenten och kampsportsandan!

Vuxenträning

När man fyllt 15 år så deltar man i vuxengrupperna och oaktat erfarenhet, ålder, storlek och kön så tränar alla lika bra tillsammans. Som med övriga klasser så hjälps vi åt och alla tjänar på att alla blir bättre. I vuxengrupperna är det såklart mer fokus på teknik och rörelse - men det ska vara lika roligt och omväxlande att träna så vi gör vårt bästa för att hitta på nya och roliga saker för att utvecklas i vår träning.

barnkalas

En väldigt uppskattad företeelse är våra barnkalas. Vi står för lokal och underhållning och sen äntrar ett gäng barn och ungdomar vår Dojo för att ha ett sjudundrande kalas. Läs mer om vad det innebär och hur ni bokar på denna sida.

Ungdomsträningen

När man är mellan 10 och 14 år har en del teknik fastnat så fokus i dessa grupper är dels lekfullhet och mer tekniker byggs på efterhand - och det går alldeles utmärkt att kombinera klasserna med nybörjare och mer erfarna utövare, alla har vinning i att hjälpas åt att bli bättre. Lekfullheten, rörelseglädjen och respekten för kampsporten finns dock alltid närvarande!

Tävling

Det är endast inom Judo och Sport Ju-Jutsu som det finns tävlingar (åtminstone som vi deltar på) så fokus på passen är motion och glädje. Däremot brukar vi delta på och även anordna tävlingar någon/några gånger per år. Dock mestadels för knattar och ungdomar. De vuxna som vill tävla stöttar vi såklart med extra eller anpassade pass. Vi har många utövare och instruktörer som har stor vana i tävlingar genom åren.

läger

Vi försöker även umgås utöver passen på mattan och att anordna eller delta på läger är en viktig och rolig aktivitet. Inom vuxenklasserna tenderar det att bli flera tillfällen per år och för barn- och ungdomsklasserna åtminstone någon gång per år. Vi har en del etablerade samarbeten med andra klubbar i närheten för att få spridning och bredda våra erfarenheter!

klasser & stilar

Aikido

Aikido

Judo

Judo

Ju-Jutsu Ryu

Ju-Jutsu Ryu

Kick- och Box

Kick- och Box

Sport Ju-Jutsu

Sport Ju-Jutsu

Systema

Systema

Barnkalas

Barnkalas