Varmt grattis Joel Lilleås

Vår ordförande – du är en sann och härmed även prisad eldsjäl!!

Det är något vi själv vetat om länge och alla barn, ungdomar och vuxna som mött dig instämmer i kommunens nominering;

Joel gör ett fantastiskt arbete för både Kävlinge kommuns äldre och yngre invånare. Han undervisar äldre människor i fallteknik – något som kan minska eller förhindra skador för äldre människor i fallolyckor. Joel har själv gått utbildningar som instruktör i detta och delar nu gratis med sig till kommunens äldre. Förutom arbetet med äldre så gör Joel även en hedervärd insats för kommunens ungdomar som ordförande och tränare på Mūshū Dojo i Löddeköpinge. Här inspirerar han ungdomarna till att både bli bättre på kampsport men lika mycket till att respektera andra människor, sköta sitt skolarbete och livet i allmänhet.

Hur firades det?

Det firades tillsammans med 42 inbjudna skånska eldsjälar – middag med Landshövding Anneli Hulthén som bjöd på middagsbuffé i sitt residens i Malmö.

Om priset

Eldsjäl är en utmärkelse som instiftades av landshövdingen 2019 och som utifrån de skånska kommunledningarnas nomineringar tilldelas “vardagshjältar som har gjort en extra utmärkande insats för kommunen eller länet. Det kan t.ex. vara inom det sociala området, kultur, utbildning eller föreningsliv”. Joel blev nominerad av kommunledningen i Kävlinge kommun som skickade in nomineringstexten ovan. Landshövdingen vill genom tillställningen på Residenset uppmärksamma personer som gjort betydande insatser för sina kommuner eller för länet, och som inte brukar uppmärksammas med den här typen av arrangemang.

Grattis Joel

Så – återigen – varmt grattis från oss alla i klubben, vi är även säkra på att alla tidigare tränare, funktionärer och utövare oxå instämmer i lovsången. Inte för inte som Joel kallas alla tränares tränare!

Det är en fröjd och glädje att jobba och träna tillsammans med dig – tack!