Harder, Stronger, Faster & Better

musubi dojo

Produktvägen 12F, Löddeköpinge

Grattis Erik och Loke BJJ SM

Förra veckan deltog Erik och Loke på BJJ-SM - med väldigt bra resultat! Erik tog SM silver. Samt att både Erik och Loke är våra första juvenile blå bälten i BJJ på klubben Starkt jobbat och varmt grattis!! Hjältarna och våra supercoacher (Bojan och...

Vilken härlig fest när vi firade 30-årsjubileum!

Vi fyller 30 år i år! Härom helgen firade vi det, med en middag med nuvarande och tidigare medlemmar, utövare och instruktörer. Vilken fest och trevlig tillställning det blev! Vi firade med buffé, lekar och goda snack och saknade du möjlighet att...

Snart dags för terminsstart hösten 2022

Tiden flyger när man har roligt, vi har en fullsmetad sommar i dojon med sommarträning och kalas - hoppas att du också har en lika rolig sommar! Terminsstart vecka 34 Snart dags för höstterminen i alla fall och ordningen blir återställd med...

Börja träna – 2 gånger fritt

Vi har löpande intag under terminerna, anmäl ditt intresse via nedan formulär och kom ner till lokalen (intresseanmälan räcker, sen kan du/ni komma ner till ett pass som känns lämpligt)

Fallprevention och Falltrygghet

Varje år faller 270 000 personer i Sverige så pass illa att de måste söka vård. Med rätt sorts träning kan risken att falla minskas.

Musubi Dojo Kampsportsförening har nu tre stycken licensierade instrukörer i Svenska Judoförbundets koncept för fallprevention.

Träningstider

Vi har en diger kalender med träning nästintill alla dagar i veckan. 

Väkommen!

Vi är en kampsportsförening med sex olika stilar inom självskydd och kamp. Här kan du träna AikidoBrasiliansk Ju-JutsuJudoJu-Jutsu RyuKick & Box, Sport Ju-Jutsu och Systema. Dessutom erbjuder vi Yoga for BJJ (utformat för kampsport men passar för alla som vill utöva aktiv Yoga!). Vi erbjuder även barnkalas och ordnar workshops med klubbar i vår närhet!

Vi har under klubbens trettio år vuxit från en traditionell Ju-Jutsuklubb till en kampsportsförening med sex olika stilar inom självskydd och kamp. Alla i samma träningslokal, till en medlemsavgift.

Musubi är ett japanskt ord som betyder knut och symboliserar samarbete. Tillsammans är vi Musubi Dojo.

från

900kr

I träningsavgiften ingår träning i alla våra stilar samt försäkring genom Riksidrottsförbundet och sv Budo & Kampsportsförbundet.

Grattis Erik och Loke BJJ SM

Grattis Erik och Loke BJJ SM

Förra veckan deltog Erik och Loke på BJJ-SM - med väldigt bra resultat! Erik tog SM silver. Samt att både Erik och...

Termins- och träningsavgifter

sagt om oss

"Grymt bra kurs idag! Självförsvar för kvinnor!! Tack tränarna som ville spendera er söndag med att lära oss olika tekniker!!"

Maria Whalström

"Bra stämning, bra tränare, bra träning!"

Henrik Wendel

"Härlig gemenskap och jättebra tränare"

Jeanette Dahlvig

"Självförsvar! Grymt!"

Linda Rosdahl

Musubi Dojo - vi ses på mattan!

Öppettider 

Kontakt

Måndag-torsdag: 18-21

Fredagar: 17.30-18.30

Lördagar: 9-14

Söndagar: 8.30-13

Detta är dagar/tider som vi har pass och någon finns i lokalen. Hör gärna av dig innan för att säkra att så är fallet!

Adress: Produktvägen 12F, 246 43 Löddeköpinge

Hitta hit!

Kontakta oss

Kontaktformulär

Kontakta styrelsen

Intresseanmälan