Varmt välkommen till Öppet Hus på Musubi Dojo!

Söndagen den 21 januari 2024 kl. 14-16 öppnar vi våra dörrar för alla som är nyfikna på kampsport och vill bli en del av vår fantastiska gemenskap. Detta är ett perfekt tillfälle för dig och din familj att upptäcka allt det roliga och givande som våra olika kampsportsstilar har att erbjuda.

Under vårt Öppet Hus kan ni träffa våra engagerade instruktörer, utforska våra träningsfaciliteter och få en inblick i hur det är att vara en del av Musubi Dojo. Vi kommer att ha demonstrationer, prova-på-sessioner och gott om tid för frågor och svar. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet, ung eller äldre, kille eller tjej – alla är välkomna!

Bild som visar öppet hus

Vem är vi?

Vi på Musubi Dojo brinner för att sprida glädjen och fördelarna med kampsport till personer i alla åldrar (träning från 6 år i de flesta stilarna). Det är en plats där både kropp och själ stärks, där nya vänskaper bildas och där vi tillsammans bygger upp en stark gemenskap.

Kom och upplev den unika atmosfären i vår dojo och se hur kampsport kan berika ditt liv.

Vi ser fram emot att träffa er!

Vi ses där! 🥋