Så är vi här igen – tiden på året då vi summerar, blickar tillbaka och sätter oss förnöjt i fåtöljen – nöjda med resultat och vad som åstadkommits…

Fast det blir snart andra bullar – det är snart dags att äntra mattan igen, så fastna inte för länge i fåtöljen!

Terminsstart

Vår vårtermin startar veckan som inleds med den 8.e januari. (kalendern kommer att uppdateras inom kort)

I skrivande stund finns inga ändringar i schemat så våra träningstider som finns här på hemsidan gäller även nästa termin. Barn- och ungdomspassen kommer att ha julledigt – däremot kan vuxenpassen (+15 år) att rulla på även under jul- och nyårshelgerna, stäm av med tränarna för just din stil…)

Så till våra nuvarande medlemmar vill vi tillönska en riktigt härlig och god jul med skön ledighet!

Är du ännu bara nyfiken på träning, kampsport och vad vi kan bidra med? Vi önskar dig såklart detsamma och i tillägg att du/ni är välkommen att komma på besök och titta, prova eller rakt av börja – skicka in en intresseanmälan så vet vi om du har vägarna förbi.

Om våra stilar

Vi har ett antal stilar på klubben, som du kan välja att träna – eller köra alla. Det ingår i den låga träningsavgiften! Läs mer om våra stilar på denna sida och där det även finns filmer från tidigare uppvisningar och öppna hus.

Är du ändå nyfiken och behöver hjälp att välja – hör av dig då, eller ännu hellre – kom in till klubben och prata med oss, titta på något/några pass eller prova på! De första gångerna är kostnadsfria, vi har grejor du kan låna första gångerna (t-shirt och träningsbyxor räcker att ha med/på – ta med vattenflaska dock)!

Öppet hus

Är du osäker på vilken stil du vill träna, eller lära dig mer om respektive stil? Då kan vi tipsa om att vi kommer att köra ett öppet hus i mitten av januari – då finns chans att prata med alla våra huvudtränare, utövare och andra på klubben. Dels prat och även chans att titta/prova lite – mer om det öppna huset kommer här på hemsidan och i sociala kanaler!

Om klubben

På Musubi Dojo välkomnar vi mångfald och inkludering. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig välkomna, oaktat ålder, erfarenhet, oavsett kön, etnisk tillhörighet eller religion. Genom att främja respekt och förståelse bidrar vi till en starkare och mer enad kampsportsgemenskap.