Väl mött

Öppet hus

Tiden flyger och sommaren har snart passerat – så skönt att det snart är dags för rörelse och glädje på mattan med goa vänner!

Vi inleder höstterminen med att visa vad vi har och vad kampsport är och kan ge – välmående, samvaro och glädje!

Tid: söndagen den 13:e augusti klockan 14.00
Plats: Produktvägen 12F, Löddeköpinge

Det finns fika, korv m bröd och dricka att köpa. Samtidigt som vi visar våra fina, fräscha lokaler.

Öppet för alla – såväl nya som befintliga medlemmar & utövare

Oavsett om du är befintlig utövare eller nybörjare är du varmt välkommen att börja träna med oss. På vårt öppna hus finns alla möjligheter att bekanta dig mer med oss; ta en fika, korv med bröd eller bara häng och snacka en stund! Det finns möjligheter att se (alla stilarna visas upp) såväl som prata med alla våra instruktörer. Det är kanske dags med en aktivitet för att aktivera kropp och knopp efter sommaren?

Vad vi visar

Naturligtvis är det fokus på att visa upp alla våra olika kampsportstilar, om du redan nu vill läsa mer om dem så hittar du dem här på hemsidan: våra stilar.

Om oss

En kampsportsförening med sex olika stilar inom självskydd och kamp. Här kan du träna AikidoJudoJu-Jutsu, Kick & BoxSport Ju-Jutsu och Systema.

Vi har under klubbens trettio år vuxit från en traditionell ju-jutsuklubb till en kampsportsförening med 6 olika stilar inom självskydd och kamp. Alla i samma träningslokal, till en medlemsavgift. Musubi är ett japanskt ord som betyder knut och symboliserar samarbete.

Tillsammans är vi Musubi Dojo.

Välkommen!

 

Funderingar? Hör av dig i så fall

12 + 10 =