God fortsättning och framförallt Gott Nytt år!

Vi kör igång med en flygande start redan nästa vecka – som vi inleder med terminsstart redan på söndag 8/1 – se träningstider för detaljer om tider! (inga ändringar i schemat)

Framgångskonceptet fortsätter

Vi upprepar konceptet med öppet hus – där vi öppnar upp våra dörrar så att intresserade och nyfikna kan komma och prata med oss, titta på och kanske rentav ”prova på” våra stilar.

Tid: söndagen den 15:e januari klockan 14.00 till 16.00
Plats: Produktvägen 12F, Löddeköpinge

Det finns fika och dricka att köpa.

Öppet för alla – såväl nya som befintliga medlemmar & utövare

Oavsett om du är befintlig utövare eller nybörjare är du såklart välkommen att komma in till vårt öppna hus. Ta en fika eller bara häng och snacka en stund! Det finns möjligheter att se på såväl som att prova på alla våra stilar, vem vet; kanske en och annan aktivitet för att aktivera kropp och knopp..?

Vad vi visar

Naturligtvis är det fokus på att visa och prata om alla våra olika kampsportsstilar, om du redan nu vill läsa mer om dem så hittar du dem här på hemsidan: våra stilar. Flera av våra instruktörer finns på plats och utövare likaså – så du har chans att se och prata med oss, om du undrar över vad vi erbjuder. Varje stil kommer att finnas representerade och nytt för i år är att vi även kommer att ha ”montrar” för självförsvar och fallprevention.

Väl mötta – vi ses på mattan

Hoppas att vi ses under det öppna huset, om du har förhinder och ändå är intresserad av att börja – inga problem; terminen börjar nästa vecka och det är bara att skicka in en intresseanmälan och/eller dyka upp på ett av våra pass – för att prova eller att titta på!