Vi vill från klubben rikta två stycken varma grattis till våra ledare Åsa Jonsson och Joel Lilleås – som igår mottog diplom och check för sina insatser som ledare i några av våra barn- och ungdomsgrupper. Så bra jobbat – grattis!!

Grattis till klubben också

Klubben fick också en klapp på axeln – och ett bidrag till kassan. Klubbens representant och kontakt med stiftelsen är Andreas Malmström.

Om Stipendiet

Finansieras av Sparbanksstiftelserna Skåne; 1826, Finn, Färs & Frosta och Stiftelsen Gripen. Sparbanksstiftelserna i Skåne vill tillsammans med RF-SISU Skåne uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Det görs genom att dela ut 250 stipendier och hylla de ideellt arbetande idrottsledarna. Läs mer om stipendiet – alla vinnarna kommer upp på lista från 16/5