För första gången erbjuder vi sommarträning för barn och ungdomar! Dels med tanke på det fortsatta läget även under denna sommar, dels att barn & ungdomar (och vuxna…) behöver röra på sig och vara aktiva.

Alla tillsammans

Samling på klubben för träning inomhus – och om väder och träningsupplägg tillåter är vi utomhus – besked om det via mail…

Alla barn- och ungdomsgrupper slås ihop till en träningsgrupp.

Tränare från alla våra olika stilar hjälps åt och håller i passen. Träningen kan alltså komma att bli en mix från de olika stilarna, men det kommer att bli mycket lek på passen.

Info och schema kommer att finnas på hemsidan/Facebook.

  • Start: den 15.e juni och håller på tills den 12.e augusti
  • Tid: tisdagar och torsdagar kl. 17.30-18.30.
  • Plats: Musubi Dojo, Produktvägen 12F, Löddeköpinge
  • Pris: endast 250 kr för träning hela sommaren (avslutningsfest ingår).

Betalning

Betalning (senast den 10 juni) via

  • Swish på 123 557 34 07 märk sommarträning och barnets namn   
  • Bankgiro: 5221-9045; sommarträning och barnets namn.

För att anpassa passen behöver vi veta hur många som kommer och därför vill vi att man anmäler sig för sommarträning. Det gör du genom att fylla i nedan formulär, vanligt mail till anmalan@musubi-dojo.se eller anmälan till instruktör på ordinarie pass.


Avslutningsfest

Vi har även ett avslutningsevent den 8 augusti som ingår i priset. Det blir grillning av hamburgare och korv. Där får naturligtvis föräldrar också vara med. Det kommer även att vara lekar och tävlingar. Mer information om detta event kommer!

Vuxenträning

Det kommer också att vara sommarträning för vuxna till samma avgift (250kr). Den träningen sker på ordinarie pass och tider. Betalning med Swish och bankgiro som ovan. Sista dag för betalning för sommarterminen är den 10 juni.