Vår ordinarie träning på klubben fortsätter att vara stängd, tills vidare – vi följer utvecklingen och rekommendationer/direktiv från myndigheter och idrottsrörelsen.

Vi har bland annat rekommenderat våra utövare till egenträning. De senaste dagarna har idrottsrörelsen och myndigheter rekommenderat viss träningsaktivitet, givet att man håller visst fysiskt avstånd och att man är frisk vid träningen. Därför ska vi i veckan prata vidare om möjligheten att erbjuda alternativ träningsform/aktivitet för våra utövare. Mer om detta kommer i så fall att kommuniceras här på hemsidan, på Facebook och evt via mail för berörda grupper.

Rörelse och aktiviteter är viktigt för att hålla igång och bibehålla hälsan – lika viktigt som det är viktigt att vila om några symptom av influensa/förkylning finns. Vi rekommenderar därför våra utövare, och dess omgivning :-), att hålla igång med aktiviteter. Det finns mängder med sysslor och egenträning man kan göra för att bibehålla styrka, kondition och rörlighet. Det finns alltifrån virtuella gruppaktiviteter, videotips via Youtube, Instagram & Facebook och textbaserade tips på rörelser/aktiviteter. Vi ska göra en insats och försöka dela lite tips och inspiration på kanaler – följ oss på Facebook och Instagram för mer info!

Vi har samlat information om Covid-19 som är relevant för oss som förening och för dig som utövare/anhörig – inklusive tips på träning som du kan göra på hemmaplan. Läs mer här!

Allt gott – vi ses (på mattan eller i en skärm nära dig!)

Styrelsen i Musubi Dojo