Framgångskonceptet fortsätter

Vi upprepar konceptet med öppet hus – där vi öppnar upp för allmänheten att komma och se och ”prova på” våra stilar.

Tid: söndagen den 20:e januari klockan 13.00 till 15.00
Plats: Produktvägen 12F, Löddeköpinge

Det finns fika, korv m bröd och dricka att köpa. Samtidigt som vi visar våra fina nya, fräscha, lokaler.

Öppet för alla – såväl nya som befintliga medlemmar & utövare

Oavsett om du är befintlig utövare eller nybörjare är du såklart välkommen att komma in till vårt öppna hus. Ta en fika, korv med bröd eller bara häng och snacka en stund! Det finns möjligheter att se såväl som prova på alla våra stilar, vem vet; kanske en och annan aktivitet för att aktivera kropp och knopp..?

Vad vi visar

Naturligtvis är det fokus på att se och prova på alla våra olika kampsportsstilar, om du redan nu vill läsa mer om dem så hittar du dem här på hemsidan: våra stilar. Flera av våra instruktörer finns på plats och utövare likaså – så du har chans att se och prata med oss, om du undrar över vad vi erbjuder.