Yoga For BJJ

Nu kan vi stolt presentera att vi har en certifierad Yoga for BJJ instruktör hos oss.

Fredrik Stigen, assisterande BJJ tränare för barn och vuxna, är nu certifierad Yoga for BJJ instruktör vilket möjliggör att vi så snart det är tillåtet att träna på klubben igen kommer att köra igång dessa pass.

Fram till dess kommer vi att erbjuda denna träningsform digitalt via Zoom.

Vad är Yoga for BJJ?

Yoga for BJJ är en yoga anpassad för de som tränar BJJ vilket innebär att många övningar och positioner går att relatera till i BJJ. Även om man inte tränar BJJ kommer yogan ge många fördelar för stela kroppar, ömma muskler och som känt fungerar yoga fantastiskt som hjälp vid återhämtning.

Gör Dig redo för mattan

Med anledning av pandemin och stängda träningslokaler rekommenderar vi er verkligen att testa digital träning i väntan på att vi kan ses i dojon igen. Yoga för BJJ kommer att ge Dig en mer flexibel kropp och Du kommer komma tillbaka till mattan med en annan styrka och nyfunnen kunskap om Din kropp.

 

Dag och tid

  • Söndagar klockan 16.00

 

Plats

Passen kommer att variera, från lättare 20–30 minuters pass till pass på ca 60 minuter. 

För närvarande erbjuder vi endast för digitala pass (via Zoom – inbjudan med länk fås vid anmälan) – därefter blir det löpande i våra lokaler;

Musubi Dojo Kampsportsförening, Produktvägen 12F, Löddeköpinge.

Anmälan

Du anmäler dig antingen via formuläret härintill eller till yogaforbjj@musubi-dojo.se.

Kostnad?

Är du medlem i klubben så ingår det i ordinarie avgift! Är du ännu inte medlem i klubben så går det bra att delta ändå; till en kostnad om 50kr per pass – som betalas med Swish (123 557 34 07) och visas upp vid passets början.

Kontakt och frågor

Fredrik Stigen, instruktör i Yoga For BJJ
E-post: yogaforbjj@musubi-dojo.se.

Varmt välkommen!

Nyfiken? Hör av dig!

11 + 4 =

Bra att veta!

Denna träning riktar sig i första hand till dig som är +15 år och uppåt. 

Träningen sker i dagsläget helt digitalt. Du behöver internet och en dator, telefon eller surfplatta, som kan använda Zoom då det är via den plattformen träningen kommer att genomföras. Länk till klassen fås vid anmälan!

Med erfarenhet av digital träning som utförs från hemmet vet vi att ett och annat  nyfiket barn eller husdjur kommer vilja vara med och det är i så fall inga problem.