Anmäl dig till självförsvarskurs!

Den senaste tiden har det varit mycket uppmärksamhet kring personvåld i samhället – vi vill gärna bidra och erbjuder handfasta övningar som funkar i verkliga situationer.

Välkommen till oss söndagen den 14:e oktober kl. 12.00-15.00 så ger vi dig en utbildning på hur du kan försvara dig i en svår situation. Passet delas upp i 2 block med en paus då vi serverar frukt och dricka.

Innehållet bland annat;

  • Metoder och verktyg för att komma ur t.ex. överfall bakifrån, försvar mot sparkar, ta sig loss när man är fasthållen på marken osv.
  • Vi menar att bästa sättet att förbereda sig är genom praktisk övning och upplevelser – så allt omsätts i handling.
  • Nödvärnslagen; hur mycket våld kan man använda vid fara för sitt liv? En erfaren polis berättar om vad som gäller, visar och ger exempel på situationer.

Kostnad: 300kr som betalas till klubben på plats (kontant eller Swish 123 557 34 07)

Anmälan senast den 10:e oktober till tryggare@musubi-dojo.se

T-shirt och träningsbyxor/tights går bra att ha på sig, Ta även med vattenflaska.

Platsen är i Musubi Dojos nya fräscha lokal på Produktvägen 12F i Löddeköpinge. (obs att vi har flyttat 200m – hitta hit!)

Vid frågor ring 0733-365494 Joel Lilleås.

Vänta inte för länge med att anmäla dig! Via mail ovan eller genom att fylla i nedan formulär.

Ett antal mycket erfarna självförsvars- och kampsportinstruktörer kommer att leda kursen.

Mer information om kursen; läs mer!

[contact-form to=”tryggare@musubi-dojo.se ” subject=”Anmälan självförsvarskurs”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]