Tiden flyger när man har roligt!

Oh så kul vi har haft det i vinter och vår, inte konstigt att tiden flyger så fort då! Det är redan dags för terminsavslutning och likt förra året så bjuder vi in alla medlemmar, nära och kära att komma och fira vårens bedrifter och umgås!

Tid och plats

Vad händer?

Närmare program håller på att spikas men det blir aktiviteter och tillfälle att fika och äta något lätt (kommer att finnas korv eller motsvarande till försäljning)!

Anmäl dig i nedan formulär (eller event på Facebook) så vi vet hur många som kommer och kan anpassa inköpen 😉

Väl mött, vi ses snart!!

Styrelsen i Musubi Dojo Kampsportsförening

[contact-form to=”info@musubi-dojo.se” subject=”Anmälan terminsavslutning”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]