Vi behöver hjälp att välja!

Nu när vi flyttat till ny lokal kan vi fokusera på nya saker som stärker vår gemenskap – till exempel profil- och träningskläder! För att fånga upp inputs och erbjuda produkter, i vår kommande webbshop, som funkar så vill vi såklart fråga er om vilka kläder och prylar som är mest intressanta att börja med!

Eftersom vi vill ha så många svar som möjligt så lottar vi ut en t-shirt med klubbens tryck som tack till er som fyller i hela enkäten.

Enkät att fylla i

Fyll gärna i enkäten nedan så blir vi klokare. Är du förälder eller annan person i någon utövares omgivning så vill vi såklart även ha dina tankar och idéer! Föredrar du att fylla i enkäten separat så hittar du den här: https://goo.gl/forms/5Io6b75JUycoEPB42

Varmt tack på förhand!

Stryrelsen i Musubi Dojo Kampsportsförening