Nu har vår fina nya lokal öppnats och invigts 

I söndags höll vi öppna dörrar i vår fina lokal, för befintliga såväl som för nya intresserade medlemmar! Jättekul med så stort intresse, trots det fina vintervädret utomhus. 

Vi har klippt till några bilder från dagen och uppvisningarna – nedan finns även film av varje stils uppvisning. Om du är nyfiken på hur de är och vad det skulle innebära att börja träna med oss – ta en titt på filmerna. Eller kom ner till klubben och prova på!!

Tack för alla besök, vi ses snart på mattan!!

Fotogalleri

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”39″ exclusions=”1182″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Visa bildspel]” template=”/www/webvol25/cx/tvhtqrvac8sojrb/musubi-dojo.se/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Filmklipp från uppvisningarna, uppdelat per stil:

Aikido

Brasiliansk Ju-Jutsu

Judo

Ju-Jutsu Ryu

Sport Ju-Jutsu

Systema