Vi är så stolta och glada för vår nya Dojo!

Vi är så glada så det spricker, för vår nya fina lokal och våra stora härliga mattområden. Två stycken; bägge större än vårt tidigare mattområde i gamla lokalen. Såklart vill vi passa på och visa upp det, för nya och befintliga medlemmar och utövare!

Välkommen till öppet hus!

Vi har en lång tradition av att dels hålla uppvisningar inför varje terminsstart och dels delta på ett antal marknader för att visa upp oss för den allmänna publiken. Nu tänkte vi smälla två flugor i samma slag!

Tid och plats då?

Söndagen den 25/2 med start kl 12, huset håller öppet till klockan 15.00

Plats; såklart vår nya lokal på Produktvägen 12F, Löddeköpinge

För att anpassa köp av fika och korv så vill vi gärna få en hint om att du kommer – fyll i nedan formulär, dra ett mail till kommertill@musubi-dojo.se eller klicka i eventet på Facebook så vet vi 🙂 – passa på och gilla vår sida så får du alltid koll på det senaste!

Vad händer den 25/2 mellan kl12 och kl15?

Alltså, vi är mitt uppe i planeringsfasen så det kommer att klarna ytterligare – men ungefär så här går våra tankar;

  • Öppning och invigning av lokalerna
  • Uppvisning av våra stilar (Instruktörer visar grunderna; ca 30 min)
  • Chans att prova på våra olika stilar – inga förkunskaper eller speciell utrustning/klädsel behövs
  • Tävling(ar) och utmaning(ar) för nya och befintliga medlemmar
  • Fika, korv och dryck

Så – det där låter väl hur kul, givande och trevligt som helst!!? Rita in tid och datum i din kalender så ses vi där och då. Ny som befintlig medlem!

Nyfiken på vad vi håller på med – redan nu? Kolla in våra stilar här och läs om hur du går tillväga för att börja träna!

 

 

 

Väl mött till vårt öppna hus – och framförallt; väl mött till att ses på våra fina nya mattor!!

 

[contact-form to=”kommertill@musubi-dojo.se” subject=”Klart vi kommer till Öppna huset!”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]