Härmed inbjuder Musubi Dojos styrelse till informationsmöte för utövare, medlemmar och föräldrar.

Söndagen den 19 november kl 12:00.

Vi kommer att informera om kommande förändringar för klubben och våra medlemmar. Bland annat om att vi byter lokal, när flytten sker, om våra grupper och vad vi skulle behöva hjälp med i samband med stundande förändringar.

Vi bjuder på grillad korv!

För att kunna förbereda inköp och korvgrillningen (dessvärre fick korvgubben förhinder – vi ordnar annat födointag) så behöver i veta hur många som kommer – fyll i nedanstående fält, via e-post till anmalan@musubi-dojo.se eller anmäl dig/er på vår Facebookgrupp där ett evenemang finns upplagt.

Väl mötta, vi ses på mattan 🙂

Styrelsen i Musubi Dojo Kampsportsförening

[contact-form to=”anmalan@musubi-dojo.se” subject=”Anmälan information om flyttplaner – webben”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]