Nu är det dags…

…att skaka av sig sommarlättjan och ladda energin för senare tider – kampsport och rörelseglädje i samklang. Oavsett om det är midsommarlöften, behov av stärkt trygghet eller ta upp gamla träningsmeriter – så är det aldrig försent att hugga tag i det. Därför vill vi sprida lite inspiration… 

I samband med terminsstart kommer vi att hålla en uppvisning i Dojon, för att visa våra olika stilar och vad vi erbjuder. Kampsport ger såväl fysisk som personlig utveckling och är ett perfekt sätt att må bättre och umgås med likasinnade!

Tre chanser

Vi har en renodlad uppvisning under en dryg timme i vår klubblokal. Dessutom kommer vi att delta på två publika evenemang helgen efter. Du välkomnas härmed att komma till oss på något, eller flera, tillfällen:

 

Mer om föreningen och våra stilar här

5 stilar till priset av en medlemsavgift!

Välkommen!

Vill du börja träna hos oss?

Läs då mer här!

För närvarande har vi kölista på knatte- och ungdomssidan inom Judo och Sport Ju-jutsu, pga högt intresse, vill ditt barn börja träna hos oss så vill vi att du fyller i intresseanmälan här (Gäller bara för nya utövare/medlemmar).

Inom övriga stilar och på vuxensidan har vi fortfarande plats på mattan – meddela gärna ditt intresse ändå så vi vet om du kommer, eller om du har frågor/funderingar: hör av dig!

Våra fullständig träningstider och schema finner du här!