[singlepic id=1148 w=430 h=320 float=none]Vi hade ytterligare en självförsvarskurs i slutet av november – även den var fullbokad även om flera anmälda dessvärre drabbades av sjukdom – så antalet deltagare var något decimerat.

Det gav mer plats på mattan och en mycket hög energinivå.

Se bilder från passet och även några klipp som vi fångade från dagen.

Det kommer med högsta sannolikhet att följas upp av fler pass under vårterminen så håll ögonen öppna här på hemsidan eller på vår Facebooksida!

Väl mötta – vi ses på mattan!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ exclusions=”1148,1152″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Visa bildspel]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]