Ett glatt gäng hade samlats lördagen den 22 oktober på Musubi Dojo för att välkomna Jesper Kedjevåg fd VM guld i duo och Simon o Theo från Ju-Jutsu landslaget. Förutom deltagare från egna klubben kom deltagare från Vellinge Ju-Jutsu Kiritsu, Svedala Kampsportsförening (Kempo) och Genarps Kampsportsförening (Kempo).
Ju-Jutsu Duo är en uppvisningsform som man tävlar i – det bygger på tekniker och som man gör två och två, man utför ett anfall som den andre ska försvara sig emot – med hjälp av teknikerna inom Ju-Jutsun. Som träning är det utmärkt då man finslipar teknikerna i detalj. Det är en rolig och ut manande träningsform. Detta fick vi verkligen uppleva.
Vi fick se och prova på grunderna i duo systemet. Extra kul med att få prova på att sätta ihop försvar och avslut  på de fasta anfallen i de olika serierna.
Härligt med att man kan träffas under dessa former och träna tillsammans, oavsett stil eller kampsport.
Stort tack till Jesper, Simon, Theo och alla som kom på lägret.
Lägret var ett samarbete mellan Musubi Dojo, Ju-Jutsu Ryu och Svenska Jujustufedrationen.