Dags att börja träna?

Det är många som haft en skön och vilsam ledighet, som även upptäcker att det är dags att se framåt mot sommar, sol och strandliv… och alla dessa Beach-xx-mål i sikte. Om du är ute och söker ny eller gammal aktivitet som ger såväl kondition, styrka, smidighet och huvudet ro – allt i ett – ja, då har du hittat rätt!

Oavsett om du är ung, gammal, vältränad, otränad, man, kvinna, nybörjare eller har tidigare i yngre år så går det utmärkt att börja träna hos oss! Vi har nybörjarintag inom flera områden/stilar.

Inom Judo har vi väntelista (se mer info nedan) men inom övriga stilar och på vuxensidan har vi fortfarande plats på mattan – meddela gärna ditt intresse ändå så vi vet om du kommer, eller om du har frågor/funderingar: hör av dig!

Terminsstart är vecka 3, med start måndagen den 18:e januari!

Vi är en kampsportsförening (ideell verksamhet utan vinstintresse, allt går tillbaka till medlemmarna) med 5st stilar under samma tak

  • Aikido (har även nybörjarträning, pass på tisdagar, torsdagar och lördagar)
  • Judo (knatte och ungdom)
  • Ju-Jutsu Ryu (nybörjare deltar på ordinarie pass, måndag & onsdag)
  • Sport Ju-Jutsu (nybörjarträning på måndagar 18.30-20)
  • Systema (har även ungdoms- och nybörjarträning söndagar 10-11.30)

Våra fullständig träningstider och schema finner du här!

5 stilar till priset av en medlemsavgift! Läs mer om våra olika stilar här. Eller varför inte komma till vår uppvisning på söndag den 17/1 kl 14!?

Vill du börja träna hos oss? Läs då mer här!

För närvarande har vi kölista på knatte- och ungdomssidan inom Judo och Sport Ju-jutsu, pga högt intresse, vill ditt barn börja träna hos oss så vill vi att du fyller i intresseanmälan här. Gäller bara för nya utövare/medlemmar – har du/ni redan börjat träna är ni såklart välkomna även kommande termin(er)!

Uppvisning

I samband med terminsstart kommer vi att hålla en uppvisning i Dojon, för att visa våra olika stilar och vad vi erbjuder. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som vill starta det nya året med nya tag eller ta upp gamla takter, och kom och se vad vi kan göra tillsammans. Kampsport ger såväl fysisk som personlig utveckling och är ett perfekt sätt att må bättre och umgås med likasinnade!

Vi håller uppvisning för att visa vad vi gör och vilka stilar det finns i vår klubb.

  • När: 17.e januari
  • Tid: kl 14 (tar ca 1timme…)
  • Försäljning av korv finns på plats!!

Plats: Musubi Dojo, Produktvägen 8a, Löddeköpinge (klicka på länken för att hitta hit)

Vi ses på mattan 🙂