I samband med terminsstart kommer vi att hålla en uppvisning i Dojon, för att visa våra olika stilar och vad vi erbjuder. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som vill starta det nya året med nya tag eller ta upp gamla takter, och kom och se vad vi kan göra tillsammans. Kampsport ger såväl fysisk som personlig utveckling och är ett perfekt sätt att må bättre och umgås med likasinnade!

Vi håller uppvisning för att visa vad vi gör och vilka stilar det finns i vår klubb.

  • När: 17.e januari
  • Tid: kl 14 (tar ca 1timme…)
  • Försäljning av korv finns på plats!!

Plats: Musubi Dojo, Produktvägen 8a, Löddeköpinge (klicka på länken för att hitta hit)

5 stilar till priset av en medlemsavgift!

Välkommen!

Läs mer om våra olika stilar här

Vill du börja träna hos oss? Läs då mer här!

För närvarande har vi kölista på knatte- och ungdomssidan inom Judo och Sport Ju-jutsu, pga högt intresse, vill ditt barn börja träna hos oss så vill vi att du fyller i intresseanmälan här. Gäller bara för nya utövare/medlemmar – har du/ni redan börjat träna är ni såklart välkomna även kommande termin(er)! Våra fullständig träningstider och schema finner du här!

Inom övriga stilar och på vuxensidan har vi fortfarande plats på mattan – meddela gärna ditt intresse ändå så vi vet om du kommer, eller om du har frågor/funderingar: hör av dig!

Terminsstart är vecka 3, med start måndagen den 18:e januari!

Vi ses på mattan 🙂