Hoppas sommaren varit fin och avkopplande – och att du fått tillfälle till mycket skoj och rörelseglädje!!

Om några veckors tid är det dags att sätta igång träningen igen på allvar ☺️

Höstterminen sätter igång igen veckan efter skolstart, dvs vecka 35 (som startar med måndag den 24:e augusti).
På knatte- och ungdomspassen i såväl judo som sport ju-jutsu har vi kölista pga för stort intresse. Fyll i intresseanmälan (om du inte redan gjort det och fått svar) om du vill börja träna. Så hör vi av oss då det blir plats.

Är du 15 år eller äldre och vill börja träna så har vi intag för nybörjare (eller om du haft uppehåll några år och vill sätta igång igen 😉 ). Fyll i intresseanmälan eller skicka ett mail till komigang@musubi-dojo.se och berätta att du kommer så ses vi – se vårt träningsschema för vilka tider som gäller!

Välkommen tillbaka på mattan!

ps. är du fortfarande osäker på om det är något för dig…? Då är du välkommen till Center Syd den 29/8 eller Barsebäckshamn (Sillamarknaden) den 30/8 då vi kommer att finnas på plats och köra uppvisning av oss och våra stilar… mer om det inom kort! ds.