Vi finns på flera sociala nätverk och försöker dela information och inspiration från våra aktiviteter och omvärld. banner_fb-insta-twitt-utube

Mest vanligt är Instagram och de bilder vi postar där går som regel även till Facebook och Twitter. Youtube finns vi såklart också på, där lägger vi upp alla filmer som hamnar här på hemsidan – så det finns all anledning att kolla in där och prenumerera på klippen vi lägger upp! Kanalen hittar du här.

På Facebook har vi dels en öppen sida (där alla inlägg härifrån hamnar 🙂 ) och dels en grupp. Den publika sidan är ett marknads- och informationsfönster för alla – i gruppen brukar vi dela lite mer medlemsriktade inlägg. Här kommer även inlägg och foto från medlemmar och intressenter. Vi tar gärna emot inlägg och bilder på vår facebook – berätta och visa vad du har för dig, eller länka in intressanta inlägg nyheter..!

Bilden är från morgonens sköna newaza-pass och publicerad på Instagram 😉

Tack för att du tittade in – följ oss gärna och dela om du gillar…