I helgen har Svenska Budo och Kampsportsförbundet anordnat en tränarutbildning i Malmö.

Inom förbundet samlas en hel mängd olika kampsportsstilar (med på utbildningen fanns: Thaiboxning, Kickboxning, Taido, Aikido, Combat Ju-Ju-jutsu, MMA & Sport Ju-Jutsu) och det fanns med representanter från en hel del stilar. Från vår klubb fanns Aikido och Sport Ju-Jutsu representerade.

Det var riktigt trevligt, informativt och utvecklande. Såväl teoretiska som praktiska element gjorde utbildningen omväxlande och heltäckande. Med allt från metoder, träningsupplägg, kost, hälsa och praktiska övningar.

[singlepic id=890 w=430 h=320 float=none]

Det var riktigt kul att dessutom få chans att testa lite av olika stilar under träningsmomenten – allt från slag, sparkar, blockeringar, kast och grepp.

Dessutom fick vi en inblick i vilka möjligheter som föreningssverige ger för oss som liten och naggande god förening – och inte minst dig som medlem i klubben… Det är fint att känna stödet från mer resurskraftiga distrikt och förbund.

Här följer några bilder på träningspassen där vi övade på att instruera i våra respektive stilar.