I helgen har Svenska Budo och Kampsportsförbundet anordnat en tränarutbildning i Malmö.

Inom förbundet samlas en hel mängd olika kampsportsstilar (med på utbildningen fanns: Thaiboxning, Kickboxning, Taido, Aikido, Combat Ju-Ju-jutsu, MMA & Sport Ju-Jutsu) och det fanns med representanter från en hel del stilar. Från vår klubb fanns Aikido och Sport Ju-Jutsu representerade.

Det var riktigt trevligt, informativt och utvecklande. Såväl teoretiska som praktiska element gjorde utbildningen omväxlande och heltäckande. Med allt från metoder, träningsupplägg, kost, hälsa och praktiska övningar.

Det var riktigt kul att dessutom få chans att testa lite av olika stilar under träningsmomenten – allt från slag, sparkar, blockeringar, kast och grepp.

Dessutom fick vi en inblick i vilka möjligheter som föreningssverige ger för oss som liten och naggande god förening – och inte minst dig som medlem i klubben… Det är fint att känna stödet från mer resurskraftiga distrikt och förbund.

Här följer några bilder på träningspassen där vi övade på att instruera i våra respektive stilar.