Det finns minst tre goda skäl att börja träna kampsport och självförsvar.

  • Det är en optimal träningsform för hela kroppen
  • Det ger en fenomenal stimulans för hjärnan och själen
  • Det är med andra ord otroligt roligt!

Att man dessutom får stimuli av kroppens signalsubstanser som triggar centra för lycka och välmående ser vi som ren bonus. (se nedan)

Kesa getameDet är en individuell träningsform som utövas i grupp vilket ger såväl triggers att göra det lilla extra utan att det läggs någon press eller värdering på prestation. Alla är lika värda!

Det är med andra ord dags att anmäla ditt intresse till att börja med din träning hos oss på Musubi Dojo. Vi har 5 sorters kampsport och alla ingår i priset. Bara att välja stil, anmäla ditt intresse och komma till oss.

Inom sport ju-Jutsun har vi nybörjarkurs på måndagar – så du får en grund att stå på. Johan Michaëlsson håller i dessa.
Inom övriga stilar deltar såväl nybörjare som mer erfarna utövare på samma pass.Musubi dojo sjj combat camp 2015

Vi börjar på måndagen den 19:e januari. Skicka ett mail till oss eller anmäl intresse via formuläret – så vi vet när du bestämt dig och kommer…

Ovan gäller för dig som är 15 år eller äldre, för våra populära knatte- och ungdomsgrupper har vi dessvärre fullt och kölista.

Väl mött – vi ses på mattan!!

För att citera Brottarkungen Martin Lidberg

Kampsport är en av dem träningsformerna som frigör allra mest endorfiner har man sett. För det krävs nämligen hård fysisk träning, smärta till viss del och hudkontakt för att dessa lyckohormoner ska frigöras optimalt. Jag kan verkligen rekommendera alla att pröva på någon form av kampsport eller parträning för att känna lycka, må bättre och samtidigt komma i riktigt bra form. Många gånger så hjälper träningen bättre mot nedstämdhet, ångest och oro än antidepressiva mediciner. Därför börjar också allt fler läkare att ordinera träning på recept. Känner mig både hög och glad efter dagens härliga pass. Här kommer också en bild från en av mina tidigare matcher. #träning #fys #kampsport #brottning #bjj#sw #grappling #kampsport #lycka