I vanlig ordning brukar vi visa upp vad vi gör och vad våra fem olika stilar går ut på.

I år deltar vi på två stycken aktiviteter där vi visar upp oss och för att träffa potentiellt nya medlemmar som är intresserade av att träna det roligaste av allt: kampsport!

  • På lördagen den 30:e augusti lägger vi upp mattorna på Center Syd, vi finns på plats från klockan 10 till klockan 16 med uppvisningar av stilarna med jämna mellanrum. Vi finns på plats hela dagen och svarar på frågor eller funderingar.
  • Söndagen den 7:e september deltar vi på Sillamarknaden i Barsebäckshamn, med ungefär samma upplägg som ovan (uppvisningar och prata med dig som är intresserad).

Ha koll på vårt twitter-, facebook– och Instagramflöde för rapport från dagarna – om du saknar möjlighet att komma förbi. Är du sugen på att testa? Fyll i intresseanmälan och kom ner till vår lokal – träningstiderna hittar du här på hemsidan.

Väl mötta – vi ses!!