Nu är det dags att sätta igång med träningen igen. Terminsstarten är här. Vi fortsätter med den populära introduktionskursen till Sport Ju-Jutsu på måndagar kl 18.30!

Sommaren har förhoppningsvis bjudit på såväl skön ledighet, fint väder, en del bad, kanske lite träning och gissningsvis god mat & dryck. Hög tid att komma i god form och må bättre igen alltså! På måndag smäller det, då är det första passen för terminsstarten hösten 2014.

Vi fortsätter med våra nybörjarpass i Sport Ju-Jutsu för dig som är 15år eller äldre och vill komma in i vad Sport Ju-Jutsu är – för att småningom (redan under hösten?) delta på de ordinarie passen. Vill du hoppa rakt in i hetluften så går det utmärkt – eller varför inte kombinera introduktionspassen med ordinarie pass.

När terminen är slut har vi gått igenom alla grundtekniker och du är varm i kläderna för att lättare komma in i den ordinarie träningen. Du har lärt dig grunderna i;

  • Slag, spark och blockeringar
  • Kast och svep
  • Fallteknik
  • Enklare grepp och försvar i mattkamp
  • Enklare sparring i ovannämnda moment + i kombination
  • Rörelseglädje och fysiska övningar som stärker kropp och knopp!

Första gångerna räcker det med t-shirt och träningsbyxor (vi kör barfota), ta med vattenflaska! Ev dräkt/jacka kan du låna de första gångerna. Du kan prova på kostnadsfritt 2 gånger.

Instruktör för introduktionskursen är Johan Michaëlsson. Låter det intressant? Hör av dig med intresseanmälan och kom ner på måndagar 18.30-20 – så ses vi på mattan?!

På tisdag/onsdag är det sedan dags för barn- och ungdomsträningen för Sport Ju-Jutsu och Judo, som även det drar många utövare i vår klubb. Är du eller ditt barn intresserad av att börja? Hör av dig med intresseanmälan, eller kom ner och titta/prova!

Alla våra stilar (Aikido, Jujutsu Kai, Judo, Sport Ju-Jutsu och Systema) har öppet för intag och är du intresserad av att delta på någon av dessa – fyll i intresseanmälan på denna sida: musubi-dojo.se/borja-trana/intresseanmalan.

 

Läs mer om hur det är att träna på Musubi Dojo på denna sida och kolla i schemat för att se hur våra träningstider ser ut.

Väl mött, vi ses på mattan!!