Vi fick en chans att träna Ruffie idag – och självklart hakade somliga av oss på!

Dels för att det verkar spännande, utmanande och är bra träning – och inte minst eftersom det var självaste Musse Hasselvall som höll i passet! Musse, som för övrigt är gammal kamrat till Sensei Martin, höll ett härligt inspirerande och slitsamt pass i Ruffie. En aktivitetsform som är framtaget av kampsportsprofilerna Musse Hasselvall och Usama Aziz. De har hämtat inspiration från kampsport och ­brottning men plockat bort sparringen och behållit kampmomenten och fysen, vilket underlättade! Beskrivningar om sporten säger: ”Ruffie är ­effektiv kampsportsträning – utan slag och ­sparkar.”

Anordnades av Fysgruppen och hölls i Kävlinge. Stort tack för det – vi ses säkert framöver igen 🙂

20140712-114653-42413381.jpg