Peter Falk är en utövare och instruktör sedan flera år på klubben och är även en instruktör inom området Strong First. Läs mer om Peter på hans hemsida

Inom StrongFirst Bodyweight ligger fokus på att uppnå största möjliga styrka endast genom att träna med kroppen. Att vara stark har många fördelar som till exempel ökad allmänhälsa, ökad prestationsförmåga samt en minskad risk för förslitningar och akuta skador. Du kommer att få lära dig många roliga övningar och hur du på ett effektivt sätt kan träna dig själv.

Den vanligaste missuppfattningen om styrketräning med kroppen är att det bara handlar om fler och fler armhävningar. I själva verket finns det väl underbyggda principer för hur man på bästa sätt kan optimera kroppens förmåga att aktivera musklerna. Precis som när man tränar med vikter handlar styrketräning med kroppen om att succesivt öka belastningen för att ge ökad styrka.

Instruktör: Peter Falk
Datum: söndag 2 februari
Tid: 11.00 – 16.00 (30 minuters paus)
Pris: 450 kr (senast 27 januari)

Anmälan till: falkpf@gmail.com eller via Facebook

Läs mer och anmäl dig via Facebook-eventet