Självförsvarskurser

Självförsvarskurser

Hur du ökar din personliga säkerhet med rätt självförsvarsteknik på bara 3h!

Den senaste tiden har det varit mycket uppmärksamhet kring personvåld i samhället – vi vill gärna bidra och erbjuder handfasta övningar som funkar i verkliga situationer. 

angrepp m stryp

 

Platsen är i Musubi Dojos nya fräscha lokal på Produktvägen 12F i Löddeköpinge. (obs att vi har flyttat 200m – hitta hit!)

 

 

 

Innehållet blir bland annat

  • Metoder och verktyg för att komma ur t.ex. överfall bakifrån, försvar mot sparkar, ta sig loss när man är fasthållen på marken osv.
  • Vi menar att bästa sättet att förbereda sig är genom praktisk övning och upplevelser – så alla övningar omsätts till handling.
  • Nödvärnslagen; hur mycket våld kan man använda vid fara för sitt liv? En erfaren polis berättar om vad som gäller, visar och ger exempel på verkliga situationer.

Det praktiska och; hur anmäler jag mig?!

T-shirt och träningsbyxor/tights går bra att ha på sig, Ta även med vattenflaska.

handgrepp

Kostnad 300 kr betalas till klubben på plats (kontant eller klubbens Swish nr 123 557 34 07)

Anmälan till tryggare@musubi-dojo.se eller via formuläret nedan.

Vid frågor ring 0733-365494 Joel Lilleås.

Vänta inte för länge med att anmäla dig! Via mail ovan eller genom att fylla i nedan formulär. Har vi ingen planerad kurs (se schemat eller inlägg) går det bra att anmäla intresse nedan också.

Är du en arbetsgivare eller om ni är ett gäng vänner som är intresserade av en självförsvarskurs? Hör av er så hittar vi upplägg som passar för er!

Vi har ett antal mycket erfarna självförsvars- och kampsportinstruktörer som leder kurserna.

Väl mötta – vi ses på mattan!!